şevket yilmaz hastanesi randevu alma Bursa

Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi online randevu alma

BURSA ŞEVKET YILMAZ RANDEVU TELEFON NUMARASI İLE
Bursa da bulunan Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine internetten randevu almak istiyorsanız yeni sisteme geçtiği için öncelikle Randevu alma sistemine üye olmanız gerekmektedir. evinizde telefon varsa Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine Randevu almak için Alo 182 Hastane randevu merkezini
arayıp tc kimlik numaranızla birebir canlı görüşme yaparak Doktorunuzun adını vererek Randevu alabilirsiniz. Bu servis MHRS sağlık bakanlığı online randevu telefon servisidir 7 gün 24 saat açıktır arayabilirsiniz. MHRS servisinin ücretlendirmesi Cep Telefonlarında normal tarifeniz üzerinden sabit hatlarda ise 10 dakikası yaklaşık 1 tl olarak fiyatlandırılmıştır.
bunu biz bizzat alo 182 mhrs merkezi hastane randevu alma sisteminden öğrendik.
Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesinin mhrs kodu 388466 buymul bu kod size telefonla randevu alırken lazım olmaz. MHRS sitesinin girişinde yazan bu kod aslında size hiç lazım olmaz. Şimdi Bursa Şevket Yılmaz Devlet hastanesine MHRS sitesine üye olarak randevu almak aşağıdaki bağlantıda açılan sayfadan önce üyelik sonra randevu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. yada telefonla randevu almak için 7/24 mhrs alo 182 yi arayabilirsiniz.
bursa+şevket+yılmaz+devlet+hastanesi+randevu
Bursa Şevket Yılmaz Hast. Randevu

Son içeriklerimiz:

3 © 2011 - 2020