T.C Esenyurt Devlet Hastanesi Laboratuvar tahlil sonuçları Sayfası

Esenyurt devlet hastanesi laboratuar tahlil sonuçları öğrenme



ESENYURT NECMİ KADIOĞLU DEVLET HASTANESİ LABORATUVAR KAN İDRAR VE RADYOLOJİ TAHLİL SONUCU ALMA - İNTERNETTEN

Güncelleme 2017: Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet hastanesinin internetten laboratuar ve radyoloji sonucu öğrenme sayfası yenilendi artık Necmi Kadıoğlu'na verdiğiniz biokimya kan tahlilleri idrar tahlili ve Rontgen ultrason akciğer filmi gibi Laboratuvar tahlillerinin sonucunu tek bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

Esenyurt Devlet Hastanesinin sitesindeki Laboratuar tahlil sonuçları sayfası kapanmış veya değişmiş. ama biz üşenmedik yanlış verilen bağlantının doğrusunu bulduk site Esenyurt hastanesi sitesi bilgi işlem servisine de bildirdik. aşağıda verdiğimiz bağlantı 2020 ocak ayı denemmiş güncel doğru Esenyurt Devlet Hastanesi Laboratuar Tahlil Sonuçları sayfasıdır. ve sadece bizde var. çünkü biz yapılan hatayı farkettik ve gerekli değişikliği yapıp doğru bağlantıyı bulduk fakat Esenyurt devlet hastanesi sitesinde düzenleme yetkimiz olmadığı için sadece Esenyurt devlet hastanesi sitesinin yetkilisini bilgilendirdik ki en kısa sürede hata düzeltilsin ve siteden yani internet üzerinde Esenyurt devlet hastanesi kan tahlili sonucu sorgulama idrar tahlili sonuçları alma veya her hangi bir biokimya tahlil sonuçları (biyokimya değil) Mikrobiyoloji tahlil sonuçları gibi sonuçlarınızı tc kimlik no örnek no ile veya protokol no ile öğrenebilirsiniz. tahlil sonucu sorgulama yapabilirsiniz.
esenyurt+devlet+hastanesi+laboratuvar+tahlil+sonuçları
Esenyurt Devlet Hastanesi İnternetten sonuç Alma Etiketleri; yani kısaca konumuz internet üzerinde tek esenyurt devlet hastanesi tahlil sonucu sorgulama öğrenme çalışan sayfa konusu. kısayollarınıza kaydedin. esenyurt devlet hastanesi tahlil sonucu öğrenmek için RESME DEĞİL konu sonundaki bağlantıyı tıklatın. Konumuzun etikerleri; esenyurt devlet hastanesi kan tahlili sonuçları, sonuç öğrenme sonucu sorgulama, esenyurt devlet hastanesi idrar tahlili sonuçları, esenyurt hastanesi laboratuvar sonuçları gir öğren, protokol gir sorgula, örnek no gir sorgula, esenyurt devlet hastanesi sonuç alma, tahlil sonucu alma, online sonuç sorgulama, internetten sonuç alma
<< BURADAN ÖĞRENİLİYOR >>


2020 yeni sistem

Esenyurt Necmi Kadıoğlu devlet hastanesi laboratuvar tahlil sonucu öğrenme


Esenyurt Devlet haastanesinin biokimya radyoloji gibi herhangi bir laboratuvarına verdiğiniz kan idrar parça vs. tahlillerinin üzerindeki protokol numarası ile ve tc kimlik numarası ve sayfada gösterilen doğrulama kodunu
karşılarındaki boş alana düzgünce girin.
doğrulama kodu büyük harf küçük harf duyarlıdır büyük harf gördüklerinizi büyük küçük harf gördüklerinizi küçük olarak girin. aşağıda direkt bağlantısını verdiğimiz 85.111.53.62:8184/ProLABSONUC - Esenyurt necmi kadığlu laboratuvar ve radyoloji sonuçları görüntüleme merkezi sayfasındaki istenen bilgileri eksiksiz olarak girdikten sonra turuncu olan "giriş yap" butonuna tıklayın.



RESME TIKLAYIN
Esenyurt+Devlet+Hastanesi+Laboratuvar+Tahlil+sonucu öğrenme sayfası

Son içeriklerimiz:

3 © 2011 - 2020