paşabahçe ssk randevu alma

Paşabahçe ssk randevu alma

Aşağıda yeralan bağlantı ile istanbul beykoz paşabahçe de bulunan paşabahçe ssk hastanesine internet üzerinden online randevu alabilirsiniz. yapmanız gereken verdiğimiz paşabahçe devlet hastanesi resmi randevu alma sayfası bağlantısına tıklayıp randevu almak istediğinizi günü ve tc kimlik numaranızı girip kontrol et' e basmak. Açıklama : Randevu Sistemi sabah saat 8:00'da açılır ve bir sonraki iş günü için randevu alabilirsiniz.

PAŞABAHÇE VE BEYKOZ DEVLET HASTANELERİ PAŞABAHÇEEAH EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ ADI ALTINDA HASTANE RANDEVU govTR de


istanbul Beykozda bulunan Tepeüstü Beykoz Devlet Hastanesi ve Paşabahçe de bulunan Paşabahçe Devlet hastanesi internetten randevu alma sistemi hastanerandevu govtr üzerinde Paşabahçe Eğitim araştırma hastanesi adı altında bulunuyor Hastane randevu gov tr den Beykoz Devlet hastansine veya Paşabahçe devlet hastanesine (eski adı ile Paşabahçe SSK )Randevu almak için şifrenizle giriş yaptıktan ve Anadolu Yakasını seçtikten sonra Paşabahçeeah eğitim ve araştırma hastanesini seçeceksiniz.

paşabahçe+ssk+randevu



Sonra Beykoz tepeüstü birimleri çıkıyor çocuk kliniği kulak burun boğaz göz hangi birimi seçecekseniz oradan ister Beykoz Tepeüstü devlet hastanesi biriminden ister paşabahçe hastanesi biriminden seçebilirsiniz.


beykoz paşabahçe devlet hastanesi randevu

şifrenizi biliyorsanız yada e-devlet şifrenizle mhrs merkezi hastane randevu alma sistemi hastanrandevugovtr üzerinden Paşabahçe SSK ya yada Beykoz Tepeüstü Devlet Hastanesine internetten randevu almak için tıklayınız. şifre ile mifre ile uğraşmak istemiyorsanız Telefonda canlı operatöre bağlanıp SSK Paşabahçe telefonla randevu almak için Alo 182 mhrs randevu alma sistemini kullanabilirsiniz. (182 yi arayın)



PAŞABAHÇE DEVLET HASTANESİ TAHLİL SONUÇLARI İÇİN BURAYI TIKLAYIN


Son içeriklerimiz:

3 © 2011 - 2020